Om Beer & Beyond

Beer & Beyond är ett företag som drivs av kärlek. Kärlek till öl. Kärlek till böcker. Kärlek till språk.

Blogg

 beerandbeyond.se hittar ni ölnyheter från hela världen, men vi tävlar inte om att vara först med det senaste. Det kan lika gärna vara en djupdykning i en ölstil, ett kåseri, en intervju med en ölprofil, ett resereportage, en historisk artikel, ett bryggeribesök, en öl- eller bokrecension, en youtube-film eller varför inte vanligt simpelt bardisk-filosoferande.

Verksamheten är baserad i Göteborg och har ett visst fokus på ölscenen där, men blicken är riktad utåt. Och utan skygglappar. Gästskribenter, valda med omsorg, dyker också upp.

Annonser är välkomna, men räkna inte med att vi hyllar, eller ens skriver om er produkt. Beer & Beyonds författare är fria skribenter och tänker så förbli.

 Webbutik

I Beer & Beyonds webbutik hittar ni framförallt böcker. Handplockade böcker, tidskrifter och — i mer begränsad omfattning — filmer om öl. Ölhistoria, bryggerier, hembryggning, ölstilar, mat- & ölkombinationer etc, allt möjligt i ämnet. Förlagsnytt, begagnat och äldre rariteter. Även breweriana som ölunderlägg, flaskor och etiketter kan hitta in i butiken, liksom smakfull merchandise, som kepsar och t-shirts.

Har ni något ölrelaterat att sälja, nytt eller begagnat, så tveka inte att höra av er. Företag eller privatperson, alla är ni lika inför Beer & Beyond. 

 Event

Beer & Beyond arrangerar ölevent av alla möjliga slag. Filmvisningar, ölprovningar, föreläsningar och bryggeribesök. På sikt även resor, konserter och, varför inte, festivaler. Är ni nyfikna på vad som är på gång, kolla in blogg eller webbutik så hittar ni all information. Har ni förslag på något event eller samarbete så släng iväg ett mail.

kunskap & törst | beerandbeyond.se